Välkommen!

Tält

Tält

Tält material förkortningar:

 • BW bomull
 • GRP glasfiberarmerad plast
 • LM lättmetall
 • PA polyamid / nylon
 • PE-polyeten
 • PES polyester
 • PU polyuretan
 • PVC-polyvinylklorid
 • T / C polyester / bomullsblandat tyg

Det klassiska resetältet
Lämplig för korta helgdagar och inte för långvarig användning. Tältet ska vara särskilt ljust, enkelt i konstruktion och ha en liten förpackningsstorlek. Partiella tält som inte täcker hela längden på husvagnen uppfyller dessa kriterier särskilt bra.
En bra solskyddsmedel är alfa och omega av en bra markis. UV-strålning och yttre väderförhållanden ställer allt högre krav på material och utrustning.
Täckta blixtlås är tätare och varar längre. Svetsade taksömmar garanterar pålitlig täthet. Båda kvalitetsfunktionerna betyder extra arbete, vilket är definitivt värt.

Airtube tält
få mer och mer popularitet. De uppblåsbara luftslangarna, som löper genom hela tältet, möjliggör en mycket snabb montering och demontering. Dessa tält är av riktig lättvikt och ändå förlorar de inte sin stabilitet. Vikt, som du sparar med dessa tält, kan du nu bekvämt använda för de saker som är viktiga för dig.

Säsongs- och året runt tält
För denna typ används PVC-belagd material på båda sidor. Materialet måste uppfylla kraven, rev och nötningsbeständig.

Kondensation sker både på ena sidan och på båda sidor belagda materialet. Imidlertid absorberar ensidiga beläggningar fukt i vävnaden. Kondensbildning beror på temperaturskillnaderna mellan tältets och tältets utsida, ventilationen, golvtätningen och väderförhållandena. För kontinuerlig användning kommer emellertid endast tvåsidiga beläggningar att ifrågasättas.
Tält för säsong eller året runt används vanligtvis med extra utrustning. Dubbelhäftningsremsor och fönsterflikar är exempel på detta. En större förpackningsstorlek och vikt har mindre betydelse i dessa tält. Kvalitet gjord av Frankana Freiko

Frankana Freiko tält samling
erbjuder dig exklusiva tält av högsta kvalitet. Funktionella och genomtänkta mönster kännetecknar denna samling. När du väljer tält, ägnar Frankana Freiko är alltid god kvalitet "gjord i Tyskland".

Rutnät Lista

Fallande ordning

1-36 of 83

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät Lista

Fallande ordning

1-36 of 83

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3