Välkommen!

Förtält

Husbilsförtält för i alla prisgrupper

För lägre budgetar är instegs tält, som vanligtvis är utrustade utan golv och med en lägre vattentäthet. Dessa är perfekta för din sommarsemeter.

En modern lösning tillhandahålls av förtälten med luftstänger, inklusive inre golv. Dessa har av en högvattentäthet och bra ventilation och är därför också lämpliga för användning på hösten eller i norra delarna. Alla husbils förtält är fristående och har möjlighet att dra för en bakvägg så att tältet kan stängas helt. Således kan du utforska din semestermål med ditt fordon under dagen och lämna din campingutrustning som stolar, bord och grill i det uppbyggda tältet på campingen

. ... ... mer bostadsyta

Genom ett tält kan du öka utrymmet på din van- eller husbil. Detta ger dig bra utrymme att äta, laga mat eller till och med ett annat sov utrymme.

Hur man monterar markisen på din van

På standardfästet. Om det finns en rännan trycks låsstången i distansremsan och sätts sedan in i rännan och fixeras med klämmor. På fordon utan rännor används de sugproppar. Ett annat alternativ är användningen av två sugkoppar. Detta gör det möjligt att fästa markiser och solskydd utan behov av fästen. Om det finns rörledningar på bakre väggens bakre remsa, kan du skapa en anslutning till fordonet med hjälp av rörmagnetadapteruppsättningen. Den följer fasta tak och är ansluten till rör och profiler med tältet.

Rutnät Lista

Fallande ordning

1-36 of 48

Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät Lista

Fallande ordning

1-36 of 48

Sida:
  1. 1
  2. 2