Arisol Standard Rigato tältmatta

SKU
G#173450

Produktbeskrivning
Upptäck den miljövänliga mattan för oförglömliga campingäventyr

Tältmattan eller markismattan är det perfekta tillskottet till din campingutrustning. Tillverkad av 100 % återvinningsbara polypropenfibrer, skyddar den inte bara miljön, utan erbjuder också en mängd fördelar som kommer att göra din campingsemester ännu roligare.

Lätt och mångsidig: Den lätta mattan är speciellt designad för lätt packning och passar även perfekt i boxtält och husvagnsmarkiser. Oavsett om du campar i naturen eller kopplar av på en camping, är denna matta mångsidig och lätt att transportera.

Andningsbar och mögelbeständig: Mattan låter ditt golv andas, vilket främjar luftcirkulationen under ditt tält eller markis. Detta minskar kondens och hjälper till att hålla fuktigheten under kontroll. De antimögelegenskaper gör att du inte behöver oroa dig för oönskad svamp eller mögeltillväxt.

Hållbar: När du campar utomhus utsätts du ofta för ogynnsamma förhållanden. Det är därför denna matta utvecklades för maximal hållbarhet. Den är robust och motståndskraftig mot slitage, så att du kommer att njuta av din tältmatta länge.

Förbered dig på oförglömliga campingäventyr och unna dig den komfort som mattan erbjuder. Tack vare dess miljövänlighet och förstklassiga egenskaper kommer den snabbt att bli en oumbärlig följeslagare på dina resor. Gör dina campingresor bekvämare, hälsosammare och mer hållbara!

Visa mer
Längd :
Grupperade produktartiklar
Produktnamn Antal
Arisol Standard Rigato tältmatta

Artikelnummer 610/766

439,00 kr
Material PP Polypropylen
Färg Mörkgrå
Vikt kvm 300 g/m2
Bredd 200 cm
Längd 250 cm
Vikt 1,9 kg
Material PP Polypropylen
Färg Mörkgrå
Vikt kvm 300 g/m2
Bredd 200 cm
Längd 300 cm
Vikt 2,2 kg
Material PP Polypropylen
Färg Mörkgrå
Vikt kvm 300 g/m2
Bredd 200 cm
Längd 400 cm
Vikt 2,5 kg

Write Your Own Review
Du recenserar:Arisol Standard Rigato tältmatta
© 2024 Campweb. All Rights Reserved